Szilágyi Liliána Kadarkai Endre interjú

Nem békül ki apjával Szilágyi Liliána

Bulvár

A pénteki békítő meghallgatás nem volt eredményes, ezért bírósági tárgyalásra kerül sor.

Szilágyi Liliána fizikai és szexuális bántalmazással vádolja apját, Szilágyi Zoltán, aki viszont becsületsértésért perelte be lányát. A békítő meghallgatáson megkérdezték, ki akarnak-e békülni, de a felek elzárkóztak ettől.

Szilágyi Liliána a meghallgatás előtt a Telexnek azt mondta, „majd biztos bocsánatot fogok kérni a húsz évig tartó bántalmazássorozatért”, illetve hogy ő nem akar békülni. Így a becsületsértési ügyből per lesz, tehát „tárgyalásra utalják”.

Az úszónő a meghallgatás előtt elmondta, már nagyon várta a pillanatot, hogy találkozzon az apjával és a szemébe nézzen. Úgy tudni, több bizonyítéka is van az apja ellen, ezek azonban majd csak a tárgyaláson derülnek ki.

A Telex kérdésére, hogy ha neki több bizonyítéka van, akkor miért nem akarta feljelenteni az apját, Liliána azt válaszolta, hogy kereste a segítséget az igazságszolgáltatásban, de az „az ilyen fajta ügyekben még nagyon gyerekcipőben jár”, mert az „elvett gyerekkort” egy több évig húzódó per végi ítélet sem tudja visszaadni. És úgy godnolja, nem tett volna jót, ha folyamatosan találkoznia kellett volna az apjával, hiszen normális esetben nem egészséges összeengedni a bántalmazót a bántalmazottjával.

A pénteki békítő meghallgatás után egyébként Szilágyi Liliána és ügyvédje újabb idézést kapott: Szilágyi Zoltán másodszor is becsületsértéssel jelentette fel a lányát Liliána újabb kijelentései miatt.