Szerdától vásárolhatók meg a jegyek az azeri-magyar Eb-selejtezőre

Sport

Szerdától vásárolhatók meg a belépők a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amely június 8-án lesz Bakuban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteki közleménye szerint a hivatalos belépőjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat szerdán 8 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express (TEX) Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A szövetség hozzátette, hogy “az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség az azeri fővárosban a mérkőzés napján.”

A magyar válogatott a szlovákoktól elszenvedett 2-0-s vereség után hazai pályán 2-1-re nyert a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen, és az E csoport harmadik helyén áll.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a következő körben előbb Bakuban, majd június 11-én, a Groupama Arénában Wales ellen lép pályára.