Hoki: kötelező győzelem jön a Csíkszereda ellen

Sport

Január 23-án a jelen szezonban immár harmadszor mérkőzik meg a DHK a Sport Club Csíkszereda csapatával.
A csíki legénység az idén még nem nyert a Debrecennel szemben; szeptemberben 14-2 volt az eredmény a DHK javára, akik Szeredából is elhozták a három pontot.

A két együttes között igen nagy különbség mutatkozik; a debreceniek 57 ponttal masszívan a középmezőnyben tanyáznak, míg a székely fiúk csak a MOL tabella vége táján szerénykednek. A debreceniek gólkülönbsége +33, a Csíkszeredáé viszont keményen mínuszban van, az erőfölény ebben is világosan megmutatkozik.

A DHK az utóbbi időszakban kiváló formába lendült, így nem véletlen és nem is az ellenfél lebecsülését jelenti, hogy a Hajdúságban egyértelműen győzelemre készülnek. Még nem tudni, hogy a mérkőzés napján kik lesznek bevethető állapotban a DHK sérültjei közül. Az viszont biztosra vehető, hogy Jason Morgan edző győztes mérkőzésre készíti fel a játékosait.

Jó iramú, izgalmas és közönségszórakoztató összecsapásra számíthatnak azok a szurkolók, akik január 23-án, hétfőn 18.00 órakor kilátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba. Bízunk abban, hogy a hazai csapat győzelme és a három pont sorsa egy percig sem forog majd veszélyben! A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!