Kaszával fenyegette meg szomszédait

Rendőrség
A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki megfenyegette szomszédjait.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. János hajdúsámsoni lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. március 20-án 15 óra körül szomszédja feleségével veszekedett az utcán, amit meghallott a nő férje, aki kiment a házuk elé, majd gépkocsijukkal távozni akartak. Ezt látva S. János megfenyegette őket és a férfit egyszer megütötte. A 35 éves sértett védekezett, ellökte a támadót. A 43 éves helyi lakos ekkor beszaladt az udvarára, magához vette a kaszáját, amit a magasba emelt és közben megöléssel fenyegette a házaspárt, akik a házuk udvarára menekültek, ahová követte őket támadójuk. A megrémült nő telefonon kért segítséget a rendőrségtől, ezt hallva az agresszív férfi elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Jánost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.