Buszokat tört fel, pénztárgépet lopott egy hajdúhadházi férfi

Rendőrség

A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték a nyomozást azzal a 42 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint két autóbusz ajtajának üvegét is betörte, az egyik járműből pedig ellopta az indítókulcsot és a pénztárgépet.
A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 42 éves L. Attilával szemben.hadhaz5_0

A nyomozás adatai szerint 2015. január 22-én 22 óra körüli időben a rendőrök Hajdúhadház, Radnóti utcán járőröztek, amikor felfigyeltek egy gyalogosra, aki a vállán egy pénztárgépet cipelt, amelyből lógtak a vezetékek. A férfi a járőrök láttán hirtelen futni kezdett, azonban őt elfogták és igazoltatták.

Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy L. Attila az elfogása előtt pár perccel betörte az egyik Munkácsy Mihály utcában parkoló autóbusz hátsó ajtajának üvegét, a járműből pedig eltulajdonította a pénztárgépet és egy indítókulcsot. hadhaz1_0                                  A megalapozott gyanú szerint a férfi a Dorogiás utcában is betörte az egyik ott parkoló autóbusz hátsó ajtajának üvegét, a járműből azonban nem vitt el semmit. A rendőrök a 42 éves helyi lakost előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.