Balhé a Wellhelloban, a testi épségét félti az egyik tag Fluor Tomitól

Ország

Több tag is kivált csütörtökön, egy napra rá el is árulták, mi volt a konfliktus fő oka.

A napokban több zenész is otthagyta a Wellhello zenekart. Akkor egy Facebook-közleménnyel elintézték a magyarázkodást, többek között olyan indoklások voltak benne, hogy

az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, “másfele változtunk”.

Pénteken a kivált tagok Fluorék “Elnöki közleményére” reagálva némileg pontosították a konfliktus körülményeit – írta meg az Index.

… egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból

– olvasható a közleményben.