Fluor Tomi élő adásban kiabálta be, hogy “Soros György”, azóta nem játssza dalait a Petőfi rádió

Ország

A Petőfi TV egyik élő adásában Fluor Tomi váratlanul bekiabálta Soros György nevét, azóta nem játssza a Petőfi Rádió a dalait.

Kissé túllőhetett a célon Fluor Tomi, mikor április elején a Petőfi TV egyik élő műsorában – melyben Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel, az Anna and the Barbies gitárosával beszélgettek – beugrott a képbe és bekiabálta, hogy

Soros György!

Itt a jelenet:

Soros György!

Soros György! – Coub – GIFs with sound by csokosluli

A zoom.hu cikke szerint április 9-én történt a beszólás, 10-én felkapta a sajtó, 11-én hajnalban még egy szám lement a Wellhellótól a Petőfi Rádión, azóta viszont semmi. A lap a rádió Ez szólt-listáját böngészte át, amely szerint április 12. óta nem is vették elő Wellhello-szerzeményeket, holott a beszólás előtt naponta legalább egyszer – de volt olyan is, hogy kilenc alkalommal – csendült fel a csapattól valamelyik daluk az állami rádión.

Később Fluor Tomi a Facebook-oldalán kért elnézést a trollkodásért:

Kicsit hosszúra és hóbortosra sikerült a hétvége, szeretnék bocsánatot kérni a Petőfi TV dolgozóitól, nem akarnám szándékosan megnehezíteni senki életét, illetve azt sem szeretném, hogy bárkinek az én idiótáskodásom okozzon fejfájást a melóhelyén. Szóval sorry és jó munkát a továbbiakban!

Fluor Tomi

Kicsit hosszúra és hóbortosra sikerült a hétvége, szeretnék bocsánatot kérni a Petőfi Tv dolgozóitól, nem akarnám szándékosan megnehezíteni senki életét, illetve azt sem szeretném, hogy bárkinek az…