Sztárfellépők a Hadházi Káposztás Napokon

Helyi hírek Kultúra Party Zone

Főzőversennyel és zenés programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat Hajdúhadházon a térség legnagyobb fesztiválja, a Káposztás Napok.

A háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy a felelevenítse a település régi időkre visszanyúló, a káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait, hogy átörökítse azt a fiatalabb generáció számára is, valamint, hogy bemutassa ezeket az értékeket a város határain túl élők számára is.

A szervezők becsempészik a modern világba a régi korok hangulatát idéző vásári hangulatot. Az ide látogató vendégeket mindhárom napon színes, szórakoztató programok várják, amely minden korosztály igényének megfelelnek. A fesztivál központjában a gasztronómiai és kulturális események állnak. Igazi kulináris élményt jelentenek a rendezvény harmadik napján a különleges káposztás ételek. A főzni vágyó csapatok főzőversenyen mérhetik össze tudásukat, egyetlen kikötés az, hogy káposztás étellel induljanak a megmérettetésen.

Sztárvendégek szombaton

KOWALSKY MEG A VEGA KONCERT

„Én csak egy levél vagyok a fán
És csak egy darab a nagy egészben és csak
Neked mondom el: Veled együtt lehetnénk Hurrikán!”

Polyák Lilla

A Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett popénekesnőként is egyre magasabbra tör.

TOM WHITE & THE MAD CIRCUS

Zakatoló ritmus, erő, dinamika, dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás.
Élő ROCKABILLY SHOW a HADHÁZI SZABADTÉRIN!

Sztárvendégek vasárnap

Csonka András

Színművész, a Família Kft. Picije, a Ding- dong című ikonikus sláger énekese, a Szombat esti láz negyedik szériájának nyertese. A Hadházi Káposztás Napokon házigazda és fellépő szerepben!

Lázár Chef

A országszerte híres séf, televíziós műsorvezető, food stylist, gasztronómiai tanácsadó a Hadházi Káposztás Napokon varázsolja el ellenállhatatlan stílusával a rendezvény látogatóit, a konyhaművészet szerelmeseit. Az erre az alkalomra felépített látványkonyhában természetesen megismerhetünk egy különleges káposztás receptet is.

UNITED élő koncert

Hófehér Jaguár, Hajnalban még a Nap is más, Keserű méz, Végső vallomás, Hárman párban! Felejthetetlen funk rock, pop és jazz dallamok a Hadházi Káposztás Napokon!

Vágó Bernadett

A Budapesti Operettszínház művésznője, 2008-ban az Év Musical Színésze, 2015-ben Arany Kotta-díjas, a Disney gyerekmesék kedvelt szinkronhangja.

Weisz Fanni

Fotómodell, szépségkirálynő, esélyegyenlőségi aktivista, az Év embere választáson 2010-ben az év civil hőse. Európa első siket sajtószóvivője, aki az idei Hadházi Káposztás Napok főzőversenyének háziasszonyaként segíti Lázár Chef munkáját.

Minden adott lesz egy jó bulira, tarts Te is velünk!

Jegyek

Az első nap programjai ingyenesen látogathatóak.

Napijegy a helyszínen
1500 Ft

Bérlet helyszínen
2500 Ft